Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte mihoen recept
Gepofte mihoen recept

Gepofte mihoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een bord met keukenpapier erop klaar. Breek de rechthoekige of vierkante plakken mihoen in tweeŽn. Verhit een flinke laag olie, minimaal 5 centimetr in een wok of steelpan. Controleer of de olie heet genoeg is. Als je er een stukje brood in legt, moet het bruisend bruin kleuren. Haal het stukje brood eruit en doe er telkens een pluk mihoen in. Let op: de rijstnoedels poffen in enkele seconden. Schep de mihoen direct met een schuimspaan uit de wok op het bord met keukenpapier. Wat doe je ermee? Gebruik gepofte mihoen op soep om te garneren. Of bestrooi de mihoen met poedersuiker en gebruik hem om een dessert mee te versieren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepofte mihoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven