Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappelen recept
Gepofte aardappelen recept

Gepofte aardappelen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de aardappelen aan de bovenkant kruislings in en leg ze elk apart op een groot stuk alu-folie. Leg bovenop de aardappelen een klontje boter en sluit het pakketje stevig. Leg de aardappelen in een ovenschaal en laat ze in 45 minuten door en door gaar worden. Pel de rode ui en hak hem fijn. Roer de yoghurt los met de peterselie, bieslook en ui en pers de knoflook er boven uit. Breng het op smaak met zout. Neem de aardappelen uit de folie en leg ze op de borden. Trek de schil iets verder open en haal het kruim iets los. Schep in elke opening een lepel van de kruidenyoghurt. Bestrooi het gerecht met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gepofte aardappelen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk! Maar het duurt wel helaas iets langer dan 45 minuten. Groetjes Jansen.
    Erik Jansen gaf dit recept op 18 januari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven