Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruide tomaten uit de oven recept
Gekruide tomaten uit de oven recept

Gekruide tomaten uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik 15 gram boter voor het invetten van een ovenvaste schaal. Smelt de rest van de boter in een pannetje en roer er de kerriepoeder door. Neem het pannetje daarna van de warmtebron. Snij de tomaten in plakken en leg ze dakpansgewijs in de schaal. Strooi er wat zout en peper over. Schep in een kommetje knoflook, sjalot en peterselie door elkaar. Verdeel het mengsel over de tomaten. Schenk er daana het botermengsel zo gelijkmatig mogelijk over uit. Bestrooi het gerecht met paneermeel en geraspte kaas. Plaats de schaal niet al te dicht (ca. 15 cm.) onder een reeds hete ovengril. Wacht tot het paneermeel en de kaas een goudbruine kleur heeft gekregen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekruide tomaten uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven