Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruide aardappelwaaiers recept
Gekruide aardappelwaaiers recept

Gekruide aardappelwaaiers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een bakplaat in met olie of gebruik bakpapier of een siliconenmatje.
Borstel de aardappels onder stromend water goed schoon.
Meng in een kom de olijfolie met de geperste knoflook en chili- of paprikapoeder. Snij de aardappels om de 2 a 3 mm in, tot net niet onderaan. De plakjes moeten aan elkaar blijven zitten, zodat een "waaier" ontstaat. Bestrooi de aardappelwaaiers met zout en peper en bestrijk ze met een bakkwastje met het oliemengsel. Bak de waaiers in het midden van de oven in circa 45 minuten goudbruin en gaar. Bestrijk de waaiers tijdens het bakken iedere circa 15 minuten met het oliemengsel om uitdrogen te voorkomen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekruide aardappelwaaiers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven