Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde champignons in room-wijnsaus recept
Gegratineerde champignons in room-wijnsaus recept

Gegratineerde champignons in room-wijnsaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Voorbereiden: Sjalotjes pellen en fijn snipperen. Champignons schoonvegen met keukenpapier; grote champignons halveren. In koekenpan de boter verhitten. De sjalot 3 minuten zachtjes fruiten. De knoflook pellen en boven de pan uitknijpen. Champignons toevoegen en 3 minuten op matig vuur al omscheppend bakken. Wijn, tijm en bouillonpoeder toevoegen en alls op hoog vuur in 3 minuten laten inkoken Bereiden (kan meteen, maar kan ook later): Verwarm de grill op de hoogste stand voor. Warm zo nodig het champignonmengsel snel op en roer er de crème fraîche en de gemalen kaas door. Op smaak brengen met peper. Schep het champignonmengsel in 4 lage ovenschaaltjes en laat in ongeveer 3 minuten onder de grill goudbruin worden. Serveren met stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde champignons in room-wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven