Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde bleekselderij recept
Gegratineerde bleekselderij recept

Gegratineerde bleekselderij


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal de stengels van de bleekselderij los en verwijder met een dunschiller de stugge draden. Halveer de stengels.
Breng de bleekselderij met de melk, de knoflook en de tijm aan de kook. Kook de bleekselderij in 9 minuten beetgaar.
Schep de bleekselderij uit de pan en leg in een ovenschaal. Laat de melk tot 100 ml in koken en schenk over de groente. Strooi de kaas en peper naar smaak over.
Gratineer de bleekselderij in de voorverwarmde oven in 17.5 minuten goudbruin.

Serveersuggesties

Strooi met de 50 gram reepjes parmaham over de bleekselderij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven