Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Geglaceerde wortel met koriander en limoen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 graden. Schrap de worteltjes en laat er een beetje groen aanzitten. Smelt de boter en stoof hierin de wortels 3.5 minuten. Roer de suiker erdoor en bak zachtjes tot de worteltjes licht gekaramelliseerd zijn. Schep ze naast elkaar in een lage ovenschaal en zet 5.5 minuten in de oven. Verwarm de bouillon, giet deze over de wortels en bestrooi met de korianderpoeder.
Gaar nog ca. 8 minuten in de oven tot de bouillon is verdampt en de worteltjes glanzen.
Snijd intussen sliertjes van de limoenschil en pers de vrucht uit.
Verdeel de limoenschil en het sap over de worteltjes

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geglaceerde wortel met koriander en limoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven