Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geglaceerde spruitjes recept
Geglaceerde spruitjes recept

Geglaceerde spruitjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de spruitjes ca. 10 minuten in water met zout.
Giet af en schep terug in de pan met de bouillon en de azijn.
Breng aan de kook en laat zonder deksel 10 minuten pruttelen tot het vocht verdampt en zich een glaceerlaagje om de spruitjes vormt.
Schep de spruitjes om met de boter, zout en peper en bestrooi met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geglaceerde spruitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven