Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken witlof met sinaasappelsap recept
Gebakken witlof met sinaasappelsap recept

Gebakken witlof met sinaasappelsap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een grote koekenpan. Halveer de witlof in de lengte (verwijder de bittere kern) en leg ze met de snijkant naar beneden in de pan en bak ze ca. 5 minuten op laag vuur. Keer de stronkjes en bak de andere kant ook 5 minuten. Voeg zout en peper en 1 deciliter sinaasappelsap toe. Dek de pan af en stoof de witlof nog 7.5 minuten tot die gaar is, Laat het vocht verdampen en bestrooi de witlof met fijn gehakte peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken witlof met sinaasappelsap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gebakken witlof met sinaasappelsap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Echt overheerlijk!
    E.l. Bopp gaf dit recept op 8 januari 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven