Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken Tahoe met Citroengras (Dau Hu Chien Sa) recept
Gebakken Tahoe met Citroengras (Dau Hu Chien Sa) recept

Gebakken Tahoe met Citroengras (Dau Hu Chien Sa)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een diepe pan, bak de tahoe kort in de hete olie. Laat de tahoe uitlekken op keukenpapier en zet apart. Bak in een bakpan of wok de citroengras, rode peper en knoflook (en eventueel het uitje) in hete olie aan tot alles zacht is. Voeg de tahoe toe en meng goed. Op smaak brengen met vijfkruidenpoeder, zout en peper. Tip: Gebakken tahoe is in sommige toko's kant-en-klaar verkrijgbaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken tahoe met citroengras (dau hu chien sa) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven