Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aubergine recept
Gebakken aubergine recept

Gebakken aubergine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergine in plakjes over de lengte. Zout de plakjes aan neide kanten. Laat ze 15 minuten rusten. Spoel vervolgens het zout er vanaf en dep ze droog met keukenpapier. Doe wat olie in de pan en bak ze bruin aan beide kanten. TIP: Dit is ook lekker bij brood met een gekookt eitje, bv. met salade, of door een pasta in reepjes gesneden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken aubergine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven