Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken aardappelschijfjes met kruiden en ham recept
Gebakken aardappelschijfjes met kruiden en ham recept

Gebakken aardappelschijfjes met kruiden en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels met zout en water beetgaar, giet af en laat afkoelen. Snijd in plakjes.
Bak de hamreepjes in de hete olie knapperig uit en neem ze uit de pan.
Bak de aardappelschijfjes gaar en goudbruin in het bakvet (of bak de verpakte aardappelschijfjes goudbruin en gaar volgens aanwijzing verpakking).
Schep de hanreepjes, de kruiden en peper en zout naar smaak erdoor en schep alles goed om.

Serveersuggesties

Lekker met gestoofde vis, worteltjes of een gemengde salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken aardappelschijfjes met kruiden en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven