Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse Aardappelsalade recept
Duitse Aardappelsalade recept

Duitse Aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappeltjes in de schil koken, ze moeten net niet kruimig zijn. Meteen pellen en in dunne plakjes snijden. Vervolgens meteen vermengen met wat zout, peper, fijngesnipperde uien, azijn, warme bouillon en mayonaise. Dit moet allemaal gebeuren als de aardappels nog warm zijn! Garneren met bieslook of peterselie en de salade koud serveren. opmerking: Ik heb geen maten bij dit recept omdat ik meestal "uit de losse hand" kook. Je kunt het recept eventueel een beetje variŽren door de mayonaise te mengen met yoghurt, of echte room. Een klein uitgeperst knoflookteentje door de salade is ook lekker (voor de haters niet te veel er doorheen).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duitse aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven