Duitse Aardappelsalade

Ingrediënten

+ -
print

Voor de garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Aardappeltjes in de schil koken, ze moeten net niet kruimig zijn.
  2. Meteen pellen en in dunne plakjes snijden.
  3. Vervolgens meteen vermengen met wat zout, peper, fijngesnipperde , , warme en .
  4. Dit moet allemaal gebeuren als de nog warm zijn!
  5. Garneren met of en de salade koud serveren.
  6. opmerking:
  7. Ik heb geen maten bij dit recept omdat ik meestal "uit de losse hand" kook.
  8. Je kunt het recept eventueel een beetje variëren door de te mengen met yoghurt, of echte room.
  9. Een klein uitgeperst knoflookteentje door de salade is ook lekker (voor de haters niet te veel er doorheen).
25
25
25

Variaties op Duitse Aardappelsalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Duitse Aardappelsalade
VariatieAantalGang
Duitse aardappelsalade5Bijgerechten
Kartoffelsalat (Duitse aardappelsalade)1Aardappelgerechten
Duitse aardappelsalade van Petra1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
70 kcal
3%280 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Duitse Aardappelsalade