Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse aardappelkoekjes recept
Duitse aardappelkoekjes recept

Duitse aardappelkoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de aardappel en de ui. Strooi flink wat peper en zout erover. Roer een losgeklopt ei erdoor en vermeng met 1 eetlepel bloem.
Verhit een flinke laag zonnebloemolie in een braadpan. Verdeel het aaredappeldeeg in drieŽn en bak hier drie koekjes van. Ī 5 minuten per kant.
Zoals in Nederland de pannekoeken als toetje bij de snert gegeten worden, zo worden deze "reibekuchen" geserveerd na een bord maaltijd-tomatensoep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duitse aardappelkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Duitse aardappelkoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Dit gerechtje werd door mijn dochter uitgekozen om bij varkenswangen te eten op haar verjaardag.
    Denis Delbecque gaf dit recept op 16 januari 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven