Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cubaanse bloemkool recept
Cubaanse bloemkool recept

Cubaanse bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bloemkool in roosjes verdelen en in een kom doen. Meng oregano met knoflook, peterselie en azijn en giet dit over de bloemkoolroosjes. Laat dit 1 a 2 uur marineren. Indien nodig de bloemkoolroosjes daarna uit laten lekken (het is niet nodig de marinadekruiden weg te halen) en in het water met wat zout beetgaar koken. Uit laten lekken. Ondertussen de eieren met de peper wat opkloppen tot een goed beslag. De roosjes hier doorheen halen en in gedeeltes frituren tot goudbruin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit cubaanse bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven