Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Courgette koekjes recept
Courgette koekjes recept

Courgette koekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


De courgette fijnraspen en de uien snipperen. Samen met zout in een zeef doen en enkele uren uit laten lekken. Alles in een schaal overdoen alos het uitgelekt is. Dit alles mengen met peterselie, ei, mint en de fijngeprakte feta. Strooi er wat bloem doorheen om wat stevigheid te krijgen. Maak hiervan balletjes en maak ze wat plat en rol ze in de bloem. Verhit de zonnebloemolie in een pan en bak de koekjes hierin goudbruin aan elke kant.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit courgette koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven