Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolademousse recept
Chocolademousse recept

Chocolademousse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocola met kokosolie au bain marie en laat het een klein beetje afkoelen. Klop ondertussen in een ruime kom de slagroom dik en stijf. Schep de chocola rustig door de slagroom, zorg dat je een egale mousse hebt. Verdeel de mousse in glaasjes en zet het minimaal 4 uur in de koelkast (2 4 uur kan ook, maar ik doe zelf meestal 4 uur voor de optimale luchtigheid). Strooi er vlak voor het serveren wat geraspte chocola overheen.

Serveersuggesties

Dit kan ook met witte chocola of zelfs gemixt. Dan herhaalt u het recept en giet u over het andere gemaakte chocolademousse heen. Dan heeft u 2 kleuren chocolademousse!

Allergenen Informatie

Voor dit chocolademousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven