

Champignons in slagroom
Ingrediënten
- 2 uien (in dunne reepjes)
- 1 bakje champignons (champignons in vieren delen)
- 1 zakje voor kruidenboter (om zelf kruidenboter te maken)
- geraspte kaas
- 1 bekertje slagroom
Bereidingswijze
Champignons mee bakken.
Slagroom warm laten worden tussen de uien en champignons.
Zakje kruidenbotermix toevoegen.
Kaas erop en in de oven laten smelten (max 10 min in de oven).
Hol een stukje stokbrood/ciabatta uit en smeer hier de champignon en uien mix in. Dip het brood wat je uit het stokbrood hebt gehaald in de saus van de champignons. Heerlijk als voorgerecht of voor bij de borrel.
Smullen!!!
Meer Recepten
- Champignons-aardappelwafels met kaas4 porties
30 minuten
lekker_koken - Champignons in wijn4 porties
20 minuten
harwoon - Champignons in knoflooksaus4 porties
10 minuten
lilaei
Allergenen Informatie
Voor dit champignons in slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Bijgerechten
- Champignons in slagroom