Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignons in portsaus recept
Champignons in portsaus recept

Champignons in portsaus


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Kleine champignons heel laten, de grote in 2-en snijden. De boter of margarine smelten en de champignons hierin bruin bakken. Dan de rest van de ingrediŽnten toevoegen en aan de kook brengen. Laat dan ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen zonder deksel op de pan tot het vocht wat geslonken is en wat ingedikt. Wil je de saus nog dikker, los dan een beetje maÔzena op in wat water en voeg dat toe aan de saus.

Serveersuggesties

Lekker bij varkensvlees. Wil je dit gerecht als voorgerecht, neem dan kleine champignons van ongeveer dezelfde grootte. Geef er stokbrood bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignons in portsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Iedereen groen
    Iedereen groen

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven