Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bulgogi recept
Bulgogi recept

Bulgogi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng soya, sherry, peper, ananas, peer, knoflook en ui door elkaar. Wrijf het goed door elkaar in een vijzel en doe er dan de sesamolie bij. Wrijf hiermee het vlees goed in. Laat een half uur marineren en bak dan de lapjes vlees snel op hoog vuur. Neem een slablaadje, doe er soyabonensaus (zie recept Den Zang) op, dan een plakje vlees, vouw het dicht en eet het op.

Serveersuggesties

Een beetje witte gekookte rijst kunt u ook nog toevoegen op het slablaadje.

Allergenen Informatie

Voor dit bulgogi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven