Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brood van grill met knoflook en olijfolie recept
Brood van grill met knoflook en olijfolie recept

Brood van grill met knoflook en olijfolie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill het brood goudbruin en smeer aan beide kanten in met knoflook. Leg het in een diep bord en schenk er flink wat olijfolie over. Bestrooi met grof zeezout en versgemalen peper. Voor een extra accent kunt u b.v. het brood bestrooien met versgeschaafde zwarte truffel. wel warm opeten en oppassen voor het knoeien met de olie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit brood van grill met knoflook en olijfolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven