Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccolitimbaaltje met ei recept
Broccolitimbaaltje met ei recept

Broccolitimbaaltje met ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de broccoli in roosjes en kook deze, samen met de geschilde stronken, in een ruime hoeveelheid water met zout. Giet de broccoli af en houd wat kleine roosjes apart, pureer de rest van de broccoli met een lepel vol geraspte parmezaanse kaas, zout en peper, wat geraspte nootmuskaat, het eiwit, 1 eetlepel room en de apart gehouden broccoliroosjes. Beboter en bestuif 4 hoge bakvormpjes met bloem, verdeel hier het broccolimengsel over en strijk de bovenkant glad. Plaats de vormpjes au bain marie 20 minuten in de oven op 180 graden C., haal ze daarna uit de oven en stort de timbaaltjes op de borden. Maak ieder timbaaltje af met 1 gebakken ei en garneer met de in dunne reepjes gesneden witlof die is aangemaakt met olie, citroen, zout en peper. Serveer het gerecht meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccolitimbaaltje met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven