Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bregedel (gebakken aardappelballetjes gekruid met gebakken uitjes) recept
Bregedel (gebakken aardappelballetjes gekruid met gebakken uitjes) recept

Bregedel (gebakken aardappelballetjes gekruid met gebakken uitjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ui fijnsnijden en goudbruin bakken. Aardappelen schillen, wassen en dan in 4 stukken snijden, daarna gaarbakken. Na het bakken fijnstampen tot puree, daarna voeg je de gebakken uitjes, zout, een takje fijngesneden selderij, 1 losgeklopt ei. Maak er balletjes van, druk het zacht plat en bak het in hete olie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bregedel (gebakken aardappelballetjes gekruid met gebakken uitjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven