Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bouquet garni recept
Bouquet garni recept

Bouquet garni


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Een bouquet garni is een boeketje van gemengde kruiden. Je kunt de kruiden met een brideerkoordje bij elkaar binden; je kunt de kruiden in een zakje van neteldoek stoppen of je kunt de kruiden in een thee-ei doen. Een bouquet garni wordt mee gekookt in bouillons en stoofpotjes. Na het koken of stoven wordt het boeketje verwijderd. Het oorspronkelijke bouquet garni bevat 3 takjes peterselie, 1 takje tijm en 2 laurierblaadjes. Afhankelijk van de persoonlijke smaak of het gerecht waarin het wordt gebruikt is het boeket uit te breiden met vele andere kruiden en / of aromatische groentes.

Allergenen Informatie

Voor dit bouquet garni recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Bouquet garni heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Ik maak nu een taak voor school want ik volg de richting Hotel & ik gebruik nu dit allemaal en mijn leraar van Praktijk Hotel heeft me er een 10 op gegeven dus dank u!
  Imani gaf dit recept op 17 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven