Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosnische burek recept
Bosnische burek recept

Bosnische burek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Ovenschaal invetten met zonnebloemolie. Het gehakt mengen met 2 koffielepels vegeta en nog wat zout en peper. De aardappel schillen en in hele kleine stukjes snijden. Ui heel fijn snijden. Bij het gehakt doen. Alles goed mengen. De deegvellen een voor een in 8 stukken snijden (eerst een kruis, daarna de vier delen in de lengte nog een keer doorsnijden). Het gehakt in de lengte van een stuk deegvel verdelen en oprollen en in de ovenschaal leggen. Daarna met natte handen (met gewoon water) de rolletjes aandrukken in de schaal. In de oven op ongeveer 220 graden C. zetten. 20 minuten laten bakken en daarna even kijken of het lichtbruin van kleur is geworden. In een steelpannetje een eetlepel olie doen en een glas water. Een koffielepel vegeta en een theelepeltje tuinkruidenbouillon erin doen. Laten koken en daarna afkoelen. Over de gehaktrolletjes verdelen.

Allergenen Informatie

Voor dit bosnische burek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven