Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boontjes met paprika, limoen en pinda's recept
Boontjes met paprika, limoen en pinda's recept

Boontjes met paprika, limoen en pinda's


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet een grote wok op het hoogste vuur. Voeg een scheutje olie toe en wok de paprika 1 minuut. Voeg de bonen toe en wok nog 3 minuten. Voeg de bamboe en 100 mililiter water toe, knijp de limoen erboven uit en laat het gerecht 3 minuten pruttelen. Hak de pinda’s een beetje fijn en roer ze erdoor. Strooi de selderij erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boontjes met paprika, limoen en pinda's recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven