Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonte rauwkost zoet-zuur recept
Bonte rauwkost zoet-zuur recept

Bonte rauwkost zoet-zuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Suiker in de water en azijn oplossen. Dan komkommer, radijs, bospeen en bleekselderij in dunne schijfjes snijden. Dan alles in een kom doen en dat ongeveer 2 uur afgedekt weg zetten in de koelkast. Voor het serveren uit laten lekken in een vergiet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonte rauwkost zoet-zuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven