Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeg met peer en geitenkaas recept
Bladerdeeg met peer en geitenkaas recept

Bladerdeeg met peer en geitenkaas


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de spekreepjes aan. Voeg de champignons toe en bak even mee. Breng op smaak met zout en peper.
Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het klokhuis en snijd ze in partjes.
Bekleed een bakplaat met vetvrij papier en leg hier 4 plakjes bladerdeeg op. Bedek het bladerdeeg met de champignons, spekjes en cranberries. Leg de plakjes peer hierop en verkruimel de kaas erboven.
Zorg dat de randen van het deeg schoon blijven. Leg de overige plakjes bladerdeeg hierop en druk de randen goed aan, zodat het bladerdeeg niet open gaat tijdens het bakken. Bak ze af in een voorverwarmde oven op 200 graden in circa 25 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeg met peer en geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven