Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bifteki ( griekse gehaktballen ) recept
Bifteki ( griekse gehaktballen ) recept

Bifteki ( griekse gehaktballen )


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gehakt mengen met 1 ei,gehaktkruiden en de muntkruiden.
Deel dit in vieren. U moet 4 reepjes fetakaas hebben van 1 bij 2 cm. van 1 cm. dik zeg maar (de rest van de fetakaas als u over heeft in pekelwater bewaren in afgesloten bakje) U pakt 1/4 deel van het gehakt en doet daar in het midden de feta en maak een mooie bal, deze door een bord rollen met bloem. Zo ook de andere drie.
U neemt een braadpan en doet daar 100 gram croma in of andere boter voor bakken en braden, boter heet laten worden en de ballen rondom bruin bakken, vuur lager zetten en deksel op de pan en ballen onder af en toe omdraaien gaar laten worden. ondertussen rest van het eten maken.

Serveersuggesties

Heerlijk onderdeel van griekse maaltijd met rode rijst en griekse salade of heerlijke aardappelen uit de oven i.p.v. rode rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bifteki ( griekse gehaktballen ) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven