Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bietjes met lente-ui en bieslook recept
Bietjes met lente-ui en bieslook recept

Bietjes met lente-ui en bieslook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de bieten en snijd ze in plakjes. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Stoof de lente-uitjes ca. 3 minuten en voeg dan de bietjes toe. Leg het deksel op de pan en stoof de bietjes 10 minuten. Voeg de crème fraiche wat zout en peper toe en warm de bietjes met het deksel op de pan nog een paar minuten door. Strooi als laatste de bieslook erover. Schep de bietjes in een schaal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bietjes met lente-ui en bieslook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven