Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bietensalade met rode ui en balsamico-azijn recept
Bietensalade met rode ui en balsamico-azijn recept

Bietensalade met rode ui en balsamico-azijn


Ingrediënten


25

Bereidingswijze


Snijd de bietjes in kleine stukjes en de ui in iets grotere stukken. Doe olijfolie in een pan en fruit hierin de ui. Doe er gelijk zout op en wat van de balsamico-azijn. Doe daarna de bietjes erbij en de rest van de balsamico-azijn. Goed blijven omroeren en zout en peper naar smaak toevoegen. Op het laatst nog even de kaas mee laten smelten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bietensalade met rode ui en balsamico-azijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven