Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Basilicum-pesto recept
Basilicum-pesto recept

Basilicum-pesto


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de pijnboompitjes in de keukenmachine en maal ze wat fijn. Doe de basilicum erbij en maal even mee, samen met het zout en de peper. Voeg al draaiend de olijfolie toe totdat het een mooie smeuige massa is. Voeg als laatste de parmezaanse kaas toe en laat de keukenmachine nog een paar slagen draaien. Doe de pesto over in een goed sluitend bakje of potje, in de koelkast zéker twee weken houdbaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit basilicum-pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven