Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar lombok / bawang merah recept
Atjar lombok / bawang merah recept

Atjar lombok / bawang merah


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lombok in stukjes en doe deze met de sjalot in een gesteriliseerde grote jampot. Kook in de azijn de overige ingrediŽnten en schenk dit over de sjalot en de lombok. Draai de deksel stevig dicht en laat de pot ondersteboven afkoelen. Deze atjar is lang houdbaar als de deksel niet opengedraait wordt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar lombok / bawang merah recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven