Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar Biet (zuur van rode bieten) recept
Atjar Biet (zuur van rode bieten) recept

Atjar Biet (zuur van rode bieten)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bieten schoon en kook ze gaar. Schil daarna de bieten in dunne plakjes. Doe ze in een pot en giet er de koude Indische gekruide azijn over. In plaats van Indische gekruide azijn kunt u ook gewone azijn nemen. In de gewone azijn doet u wat schijfjes djahe, kruidnagels en peperkorrels. Laat voor gebruik de Atjar Biet een paar dagen in de koelkast staan zodat de kruiden er lekker in kunnen trekken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit atjar biet (zuur van rode bieten) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven