Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aspergetips groen/wit recept
Aspergetips groen/wit recept

Aspergetips groen/wit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smoor de asperges beetgaar in wat roomboter met een theelepel bouillonpoeder in een platte pan met deksel. Bak de tomaten en de gesnipperde ui en voeg peper, zout, Italiaanse kruiden en de geroosterde pijnboompitten toe. Drapeer de asperges op een verwarmde ovale schaal (topjes naar buiten) en schep de (ingedikte) tomatensaus over de achtereinden van de asperges. Garneer met ham, kaas en kappertjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aspergetips groen/wit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven