Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-dragon cappucino op een compote van rabarber recept
Asperge-dragon cappucino op een compote van rabarber recept

Asperge-dragon cappucino op een compote van rabarber


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder voor de compote de draad van de rabarber. Snijd dit in stukjes en kook deze zachtjes gaar in het water met suiker. Voeg de geweekte gelantine toe, roer goed door en vul de glaasjes warm af, koel deze vervolgens terug. Kook de asperges gaar in de aspergebouillon en room. Pureer in een keukenmachine en zeef de vloeistof. Schuim de massa op met een staafmixer, tot een cappucino. Snijd op het laatste moment de dragon fijn en vermeng deze met de aspergecappucino. Als de compote koud is, lepel er voorzichtig de cappucino op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit asperge-dragon cappucino op een compote van rabarber recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven