Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Appelpannenkoek uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Verwarm de over voor op 200 graden. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in partjes. Verhit de boter in de overbestendige koekenpan. Voeg 3 el suiker toe en roer tot deze is opgelost. Bak de appelpartjes ca. 3 minuten op matig vuur.
2. Meng in een kom de bloem, de rest van de suiker en een mespunt zout. Maak een kuiltje in het midden en voeg geleidelijk de eieren en de melk toe. Klop met een garde tot een glad beslag. Schenk het beslag over de appels en zet de pan in de oven. Bak de pannenkoek in ca. 20 minuten gaar en goudbruin. Snijd in punten en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelpannenkoek uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven