Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcompote met gember en rozijnen recept
Appelcompote met gember en rozijnen recept

Appelcompote met gember en rozijnen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak zelf 600 gram appelcompote of gebruik compote uit blik of glas en stort dit in een kom. Snijd de bolletjes gember heel fijn en voeg ze toe. Voeg de gembersiroop toe, de rozijnen, het limoensap en de gemberpoeder. Roer alles goed door. Breng op smaak met suiker of zoetstof. Plaats 24 uur in de koelkast, zodat de rozijnen kunnen wellen. Voor het serveren 2 min. in de magnetron plaatsen op 750 Watt om de kou van de koelkast te verdrijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcompote met gember en rozijnen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Appelcompote met gember en rozijnen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heb nét de appelcompôte met gember en rozijnen gemaakt en geproefd: HEERLIJK! Dankjewel, heb wel wat meer gemberpoeder en suiker gebruikt. Had namelijk veel rode appeltjes gekregen van een vriendin ui... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 29 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven