Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelchutney recept
Appelchutney recept

Appelchutney


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd ze in stukjes (schoongemaakt hebt u ongeveer 1 kilo appel). Zet de appelen met de azijn op een zeer zacht vuur: roer er regelmatig in met een houten lepel. Laat de stukjes appel langzaam tot moes koken. Voeg de suiker, de rozijnen, de kleingehakte uien, de uitgeknepen knoflookteentjes en zout naar smaak door het zure moes en laat de massa langzaam koken tot een mooi gebonden chutney. (ongeveer 20 minuten). Even proeven en overgieten in kleine schoongespoelde potjes. Goed afsluiten.

Allergenen Informatie

Voor dit appelchutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven