Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-rozijnensaus recept
Appel-rozijnensaus recept

Appel-rozijnensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appelen en snijd ze in blokjes. Pel en snipper de uien. Breng in een pan de appelblokjes, uisnippers, rozijnen en azijn aan de kook. Matig het vuur en laat het geheel met de deksel op de pan 20 minuten zachtjes koken. Voeg als de appelblokjes gaar zijn de suiker en kaneelpoeder met zout toe. Roer het geheel goed door elkaar en laat het 15 minuten zachtjes koken. Laat de saus afkoelen en schep hem dan in schone potten. Sluit de potten af en laat de saus in 2 weken op smaak komen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-rozijnensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven