Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse gerookte eend recept
Amuse gerookte eend recept

Amuse gerookte eend


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de eendenborst, de paprika, de geschilde mandarijnen de bieslook, 5 muntblaadjes en de peterselie tot hele kleine stukjes. Mix de bieslook en de peterselie en de munt door de smeerkaas. Gebruik een klein smal naar wijd uitlopend glaasje om de amuse op te bouwen. Drappeer rucola sla vanaf de bodem langs de binnenkant van het glaasje omhoog. Fixeer dit door onder in het glas om het mengsel van smeerkaas stevig op de sla te drukken. Bouw de amuse op in laagjes. in de volgorde: Rucolasla zoals hierboven omschreven. Daarna smeerkaasmengsel, paprika, geraspte kaas, smeerkaasmengsel, mandarijnen, smeerkaasmengsel, gerookte eend en tenslotte smeerkaasmengsel. Garneer het geheel boven op met een muntblaadje en geraspte mandarijnenschil.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse gerookte eend recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven