Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Amerikaanse biscuits


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verhit de oven voor op 200˚C (400˚F). Zeef de bloem, bakpoeder en zout in een grote kom. Voeg de boter toe en kneed vlug zodat het een ruwe melige textuur wordt. Voeg genoeg melk toe (eerst 100 ml) zodat alle ingredienten samenhangen. Voeg meer melk toe als nodig. Kneed het deeg even door op een bebloemd oppervlak en rol uit tot 2 cm dik (3/4"). Snijd er rondjes uit met een steekvormpje of bebloemd glas. Leg de rondjes op een stuk bakpapier en besmeer met melk of gesmolten boter. Bak 13.5 minuten tot ze bruin zijn aan de bovenkant.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amerikaanse biscuits recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven