Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade met sperzieboontjes recept
Aardappelsalade met sperzieboontjes recept

Aardappelsalade met sperzieboontjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon en snijd ze in plakjes. Haal de sperzieboontjes af en halveer ze. Kook de aardappelen met boontjes in water met zout in 10 minuten beetgaar. Klop in een schaal het citroensap, olijfolie, mosterd, Franse kruiden en zout tot een dressing. Giet de aardappelen en boontjes af en schep ze door de dressing. Laat het mengsel 20 minuten intrekken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade met sperzieboontjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven