Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpuree met olijfolie recept
Aardappelpuree met olijfolie recept

Aardappelpuree met olijfolie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukken. Kook ze in een ruime pan met water en zout in 20 minuten gaar. Maak intussen in een andere pan de olijfolie warm. Giet de aardappelen af en stoom ze droog. Stamp de aardappelen fijn. Voeg al roerend de warme olie toe en klop het tot een luchtige puree. Breng het op smaak met zout en nootmuskaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelpuree met olijfolie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aardappelpuree met olijfolie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Goede vervanger voor aardappelpuree met melk en boter! Je proeft bijna geen verschil. De olijfolie zorgt ervoor dat de puree lekker smeu´g wordt.
    Anton Muter gaf dit recept op 18 oktober 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven