Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelkaaskroketjes recept
Aardappelkaaskroketjes recept

Aardappelkaaskroketjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar, stamp ze fijn en voeg het ei, de geraspte kaas, de bloem, zout, peper en nootmuskaat toe. Maak ronde, platte kroketjes (diameter 5 centimeter) en haal ze door het paneermeel. Bak de kroketjes aan beide kanten goudbruin in een scheutje olie in de koekenpan. Was de andijvie, snijd hem in stukjes en laat hem zacht worden in een koekenpan in een eetlepel olie. Voeg de in lauw water gewelde rozijnen en zout toe. Bestrooi de kroketjes met tijmblaadjes en serveer.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelkaaskroketjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven