Biefstuk op salade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de in reepjes.
  2. Marineer deze reepjes vervolgens met een teentje gesneden , scheutje kikkoman, oystersaus, , en een pepertje.
  3. Indien je de tijd hebt, laat je het vlees even een kwartiertje staan.
  4. Anders opwarmen in de pan en de op hoogvuur even bakken (wel blijven omscheppen).
  5. Vuur laagzetten en even laten doorbakken.
  6. Haal de helft van de salade uit een zak en leg deze op een diep bord.
  7. Schenk hier wat en witte wijnazijn overheen.
  8. Beetje , beetje en even omscheppen klaar.
  9. De inclusief beetje saus over de salade scheppen.
  10. Brood erbij & eet smakelijk!
  11. Variaties: -> Gebruik ipv biefstuk:
  12. kip of varkensvlees -> snijd door de naast de ook nog een (bos) uitje, reepjes paprika etc. -> extra gerechtje erbij verse Tzaziki mm lekker bij het brood -> ipv brood ook mogelijk eerst rijst over de salade en dan vlees er overheen.
  13. Of gewoon een lekker gebakken aardappeltje of frietje ernaast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • turks brood en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in turks brood en ketjap
  • ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in turks brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in turks brood en wijn
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in turks brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • turks brood kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4739 kcal
236%4739 kcal
Vetten
74 g.
106%74 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
50 g.
19%50 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Biefstuk op salade