Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Staafmixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. U verwarmt uw oven voor op 170 graden C.
  2. U klopt 4 .
  3. Hierbij voegt u de 150 gram .
  4. Dit klopt u romig.
  5. Na dat dit gebeurt is, doet u er de zelfrijsend bij.
  6. Dit stuift op omdat u met een staafmixer werkt.
  7. Dit kan tot een last dienen.
  8. Maar als u 't goed doet, gebeurt dit niet.
  9. Dit deeg ziet er geel tot beige uit.
  10. Dit doet u in een taartvorm.
  11. Vervolgens de oven in.
  12. Dit laat u in uw goed voorverwarmde oven ca. 35 tot 40 min.
  13. in de oven.
  14. Het is van belang dat u tijdens deze tijd de oven niet open doet.
  15. Hierdoor zakt de taart in.
  16. Na deze 40 min.
  17. ziet u dat de taart omhoog gestegen is.
  18. Deze taart laat u afkoelen.
  19. Na afkoeling kunt u verder gaan met de taart.
  20. U kunt bijvoorbeeld naar voorkeur de taart netjes door midden snijden.
  21. Dit kunt u ook met een stevig touwtje doen.
  22. Nu u 2 helften heeft, kunt u de taart opvullen.
  23. Met eventueel slag(room) daardoor bijv.
  24. aarbeien.
  25. En dit netjes verspeiden.
  26. Op de bovenkant kunt u tegen de tijd dat u de taart op eet slagroom opspuiten/leggen.
  27. Hier kunt u dan nog vruchten op leggen voor een leuker effect.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakmeel is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Beschuitdeegtaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Normaal gaat er in biscuitdeeg ook gesmolten boter voor een rijkere smaak en worden eigeel en eiwit apart opgeklopt. Eigeel wordt au-bain-marie opgeklopt met wat suiker om een betere "stand" te krijge... Lees reactie
maria59 14 oktober 2013
Er is wel verschil tussen biscuit- en beschuit beslag. In beschuitbeslag wordt namelijk beschuitgelei verwerkt en in biscuit niet. Ik denk, dat raphaella in de war is en dat die denkt, dat de twee syn... Lees reactie
Albert Willems 9 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
184 kcal
9%1472 kcal
Vetten
3 g.
4%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
18 g.
20%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Beschuitdeegtaart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Beschuitdeegtaart