Basisrecept muffins

Ingrediënten

+ -
print

Voor 12 muffins:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Tip:
  2. Meng de ingrediënten kort door elkaar, het mag best nog wat klonterig zijn.
  3. Te lang mixen zorgt voor taaie, droge muffins.
  4. Je bakt ze 20-25 minuten op 200 graden celsius in een muffinvorm of papieren cakevormpjes.
  5. Verwarm de oven op 200 graden C.
  6. Meng , en .
  7. Voeg , , boter en toe.
  8. Vul de muffinvormpjes voor 2/3 met beslag en bak ze in 20 minuten gaar.
25
25
25

Variaties op Basisrecept muffins

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Basisrecept muffins
VariatieAantalGang
Basisrecept muffins1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • vloeibare boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en vloeibare boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en vloeibare boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Basisrecept muffins heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Iets aangepast omdat ik volledig lactose intolerant ben. Dus vervang de boter voor zoet gebak olie en melk voor amandelmelk . Maar verder is het recept uitstekend
Yvette 25 juli 2016

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
416 kcal
20%1664 kcal
Vetten
5 g.
8%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
51 g.
19%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
25 g.
27%100 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Basisrecept muffins