Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
    Bereid de Losie Foroe Trafasie:
    Marineer en bereid 400 gram kipfilet met de Losie Foroe Trafasie (marinade) volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
    Garneer de overgebleven saus na het roosteren/grillen met de selderij (gehakt).
    7 eetlepels olie verhitten, 0,5-1 theelepel Trassie Trafasie en 100 gram kipfilet hieraan toevoegen en enkele minuten bakken tot het vlees gaar is.
    6 eetlepels Bami Trafasie (roerbakmix), groentemix en selderij (fijngesneden) hieraan toevoegen en enkele minuten roerbakken.
  2. Vervolgens de hieraan toevoegen en het geheel, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
    Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassie is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bami Trafasie (de lekkerste Surinaams-Javaanse bami) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Eindelijk wat ik zoek
Ineke 28 januari 2014

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
791 kcal
39%3164 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
6%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
8%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
96 g.
37%384 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bami Trafasie (de lekkerste Surinaams-Javaanse bami)
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • miegerechten
  • Bami Trafasie (de lekkerste Surinaams-Javaanse bami)