Bami met kip

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de , , en rode in kleine stukjes en bereid de bami zoals het is aangegeven op de verpakking.
  2. Doe vervolgens de , bouillonblokjes en de samen in een pan.
  3. Als dit een prutje is geworden, doe je de stukjes kip erbij.
    Doe de knoflook bij de kipstukjes en bak de kip tot het gaar is.
  4. Vervolgens gooi je de , rode en bij de kip.
    Als dit is geslonken, doe je vervolgens de nasi/bami pakketen erbij. (het is makkelijker om ze één voor één er bij te voegen.
  5. De groente slinkt namelijk en zo past het tweede pakket er makkelijker bij en gaat het roeren veel makkelijker).
  6. Proef af en toe de groente zodat je weet wanneer de groente klaar zijn.
25
25
25

Variaties op Bami met kip

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bami met kip
VariatieAantalGang
Surinaamse bami met kip1Miegerechten
Bami met kipfilet, champignons, doperwten en uien1Miegerechten
Bami met kipfilet en verse groenten1Miegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bami met kip heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Mijn peach vind het lekker!
ff2001 24 november 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
35 kcal
1%140 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bami met kip